Sociale economie

M-plus is een Maatwerkbedrijf.
We bieden werk aan mensen die moeilijk een plek vinden op de gangbare arbeidsmarkt. In een stimulerende werkomgeving kunnen ze hun talenten en vaardigheden ontwikkelen. Mogelijk is het een stap naar een job in het gewone bedrijfsleven.

Werk en begeleiding op maat

De organisatie van de activiteiten is afgestemd op de mogelijkheden van de medewerkers. Indien nodig zorgen we voor een aangepaste werkinrichting. Altijd is er een werkleider ter beschikking op de werkvloer.
Ook op persoonlijk vlak zorgen we voor extra aandacht en begeleiding.

 

Onze klanten

M-plus voert voornamelijk opdrachten uit voor bedrijven. We produceren op vraag van de klant en denken mee bij de ontwikkeling van nieuwe producten.
Omdat we kwaliteit hoog in het vaandel voeren en de afgesproken leveringstermijnen goed opvolgen, hebben we door de jaren heen een professionele samenwerking kunnen uitbouwen met diverse Limburgse firma’s.

Voor kleinere interieurprojecten kunnen ook particulieren bij ons terecht.

Onze drive

Werk creëren voor onze doelgroepmedewerkers door het maken van kwaliteitsvolle producten voor onze klanten in een veilige, aangepaste werkomgeving, met gebruik van hedendaagse technologie en op een maatschappelijk verantwoorde wijze.